Известие

Collapse
No announcement yet.

Разум или страст?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
    Ми най елементарното - няма ксенон например, парктроник също доколкото се сещам,няма ел.прибиране на огледалата и навигазия. Можеш да сравниш технологично и телефоните на двата автомобила. Като много те кефи тая немска волга купи си я и ни остави да си караме 166-ците кошници и да дерзаем
    Е защо очевидно бълваш грешна информация?
    Има си парктроник, дори и преден, където при 166-цата това е някаква химера, ксенон, огледала, но пък нещо при 166-цата ми липсва да кажем вентилация на седалките, памет и на пасажерската седалка, надуване на долната и горната част на седалката (регулируема опора), двузонов климатроник, който има функция за активно премахване на миризма, задна електрическа щора, задно електрическо прибиране на подглавниците, електрическо регулиране на волана, автоматично затъмняване на лявото - шофьорско огледало, мултифункционален графичен дисплей в арматурното табло, телевизия.
    Да не повдигам и темата, че има 400 коня двигател, задвижване на 4-те колела...
    Да не излезе накрая, че 166-цата ще излезе самолета, а в210 да се превърне в космическия кораб. хаха
    Last edited by BO; d.m.y г., 23:57.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Навигация и тв мерцедесът със сигурност има. Поне съм виждал такива да се продават.
      Макар че реално колцина си ползват заводската навигация и гледат тв в колата?
      Аз, примерно, като имах навигация на лагуната, много рядко я ползвах.

Comment

Първоначално публикувано от емо1975 Покажи съобщение
        Навигация и тв мерцедесът със сигурност има. Поне съм виждал такива да се продават.

МИ значи прадполагам сме ти помогнали да се насочиш към точния за теб автомобил. Взимай си космическия кораб ( W210 ) и си свиркай

---------- Post added at 06:09 ---------- Previous post was at 06:04 ----------

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
        Е защо очевидно бълваш грешна информация?
        Има си парктроник, дори и преден, където при 166-цата това е някаква химера, ксенон, огледала, но пък нещо при 166-цата ми липсва да кажем вентилация на седалките, памет и на пасажерската седалка, надуване на долната и горната част на седалката (регулируема опора), двузонов климатроник, който има функция за активно премахване на миризма, задна електрическа щора, задно електрическо прибиране на подглавниците, електрическо регулиране на волана, автоматично затъмняване на лявото - шофьорско огледало, мултифункционален графичен дисплей в арматурното табло, телевизия.
        Да не повдигам и темата, че има 400 коня двигател, задвижване на 4-те колела...
        Да не излезе накрая, че 166-цата ще излезе самолета, а в210 да се превърне в космическия кораб. хаха
        Колега, дай някой линк към обяви за такъв W210 с по горе изброените от теб екстри. Хем може да е от полза и на емо1975.

p.s. Сега се светнах че вие през цялото време ми говорите за първата очиларка а аз си мисля и пиша за предната Е класа ( 124-ката ), при нея няма спор че може да се мери по технологии със 166 - извинявам се че не съм разбрал, просто спорим за различни коли
        Като съм сгрешил си признавам
        Last edited by pininfarina; d.m.y г., 08:39.
        sigpic
        Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
        Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Може да си се объркал конкретно за коя Е-класа става дума, но за други неща не си се объркал изобщо.
          W210 няма две прости лупи на фаровете, дори при фейслифт, 4х4, 45000 коня, ВИП АМГ версията. Всяка умряла 166-ца базова туин спарк ги има. Бенца има едни пластмасови пожълтели фарове.

Кажи нещо, което 166-цата има, а 210-ката няма.
          1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Първоначално публикувано от емо1975 Покажи съобщение

Колега, изчетох доста внимателно мненията.. Всичките са прави. Има си и + и - на двете коли. Вярно,Мечо ако не е хубава бензинка с много екстри и да е фейслифт, не хваща окото много.

За 166 .. Само ще кажа бусо ТИ.. Другото са празни приказки. Не си давам Луйджи за никви немски кощници. 6така си е 6так. Всички опции си има 166. Без да издребняваме..по-горе за ТВ се говореше.. Ти ще караш или ще гледаш!!! ...
            Скачай на 3.0 166 или ако имаш късмет,търпение и финанси на фейса 3.2. И никви мечки и аудита и бмв и всякви там глупости.

Sent from my iPhone using Tapatalk
            Virus Alfa

Comment

Здравейте отново колеги...
              Не станах собственик на 166, но ми остава на сърце пустата голяма алфа. Може би някой ден ще си взема от 3.0 или 3.2, ако ми падне удобен момент и екземпляр.

Сега съм на вълна сааб Накрая се метнах на 9-5 230 коня, турбо бензин, аеро.

Comment

Working...
              X